Termeni de utilizare

Bine ați venit pe site-ul nostru. Dacă veți continua să folosiţi acest site sunteţi de acord să vă conformaţi şi să respectaţi următorii termeni şi condiţii de utilizare, care guvernează relația companiei Cybo cu dumneavoastră prin intermediul acestui site. Termenele “noi” “nouă” sau “nostru” se referă la compania Cybo. Termenul ”dumneavoastră” se referă la utilizatorul sau vizualizatorul site-ului nostru. Utilizarea acestui site se supune următorilor termeni de utilizare:

 • Conținutul paginilor acestui website este pentru informarea și uzul d-voastră general. Este supus schimbării fără notificare prealabilă.
 • Conţinutul acestui document se poate de asemenea schimba. Cu toate acestea, cea mai recentă versiune va fi disponibilă pe această pagină.
 • Nici noi și nici un alt terț nu vă putem oferi o garanție cu privire la exactitatea, actualitatea, calitatea, integritatea sau cât de adecvată este informația și materialele găsite sau oferite pe acest website în scop personal. Sunteţi de acord că astfel de informaţii şi materiale pot conține inexactități sau erori, iar noi ne retragem în mod expres răspunderea pentru orice astfel de inexactități sau erori în măsura permisă de lege.
 • Utilizarea de către dvs. a oricăror informaţii sau materiale de pe acest website este în întregime pe riscul propriu, pentru care noi nu vom fi răspunzători. Este responsabilitatea d-voastră să vă asigurați că orice produse, servicii sau informaţii disponibile prin intermediul acestui site sunt corespunzătoare cerințelor d-voastră.
 • Toate mărcile reproduse în acest website, care nu sunt proprietatea sau sub licenţa operatorului, sunt acceptate pe website.
 • Din când în când acest website poate de asemenea să conțină link-uri către alte website-uri. Acste link-uri sunt oferite în avantajul d-voastră, ca informație suplimentară. Prezența lor nu înseamnă că susținem website-ul(urile) respective. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru conținutu website-ului(urilor) respective.
 • Această informație nu trebuie a fi reutilizată pentru a fi afișată public.
 • Utilizarea de către d-voastră a acestui website, precum şi orice litigiu care rezultă din această utilizare a website-ului, sunt supuse legislației Statelor Unite ale Americii.
 • Este interzisă folosirea acestui site pentru transmiterea de materiale sau pentru interacţiunea cu alţi utilizatori în cazul in care se încalcă drepturile altora, inclusiv brevete, mărci comerciale, secrete comerciale, drepturi de autor, publicitate, intimitate, sau orice alte drepturi de proprietate.
 • Folosim diverse servicii Google sau interfete API (de ex. Google Maps API). Prin utilizareaserviciilor noastre vă angajați să respectați Termenii privind serviciile Google.
 • Dacă există diferenţe între aceşti termeni în limba engleză şi traducerile lor în orice altă limbă, versiunea în limba engleză prevaleazăVă mulţumim că sunteţi interesaţi de Cybo.

 

Urmăriţi-ne pentru a rămâne la curent cu noile schimbări de pe site.